доверете се на д-р кирилов

Защо да ме потърсите?

Днес в България годишно се поставят хиляди импланти. Количеството обаче невинаги е синоним на качество. Горд съм, че през последните години моето име и името на Medical Dent се превърнаха в синоним на качество в имплантологията и оралната хирургия.

30000

Доволни и щастливи клиенти

100

Отлични резултати на лечение

Професионализъм и качество

Защо да ми се доверите?

Вярвам, че човек трябва да развива умения и интереси в много области. Но да бъде най-добър в една. Аз избрах да бъда най-добър в имплантологията и оралната хирургия. И всеки ден работя за това. 

Затова и бях сред първите в България, които внедриха дигиталните технологии в денталната медицина.

Днес огромна част от дейностите ни са дигитализирани, а това гарантира още по-бързо, прецизно, надеждно и устойчиво лечение за нашите пациенти.

Не забравям нито за миг, че безупречните умения на хирурга са задължително условие за успешния и дългосрочен резултат.

Поддържам и надграждам тези умения с всекидневно проследяване на всички нови научни постижения и разработки, воден от желанието да лекувам пациентите си най-актуалните и работещи медицински стандарти.

Неразделна част от това е технологичното оборудване от най-висок клас, с което работя.

какво знаем за тях?

Защо имплантология?

Лечението с дентални импланти връща усмивката на пациента за цял живот – но само ако лекарят си разбира добре от работата. Безброй са наградите за професионални постижения, които аз и екипът на Medical Dent сме получавали. 

Безценно е признанието на хиляди пациенти, които с наша помощ се усмихват отново – открито, уверено и красиво. Но най-голямата награда са онези пациенти, които са били отпращани от много кабинети като „безнадежден случай“ и са намерили решение при мен. Те не са един и двама. Много са.

вашата усмивка е важна!

Кога да ме потърсите?

Усмивката не бива да боли. Тя има други функции

Тя се вижда и „говори“ – за нас и на хората около нас. Затова е важно да е хармонична, естествена, красива.

Тя се чува. Не, не се шегувам. Когато слушате усмихнат човек, можете да усетите положителните вибрации в гласа му, дори да не го виждате. Но ако зъбите боледуват, не са подредени правилно или липсват, артикулацията се разваля и мелодиката на говора страда. Тогава никаква усмивка не помага.

This is a staging enviroment