д-р бранимир кирилов

Какво научих?

Животът е по-добър учител от книгите. Но без книгите не можеш да разбереш уроците на живота.  Затова от първите си стъпки в денталната медицина до ден днешен се стремя да поддържам баланса между знанията, науката и образованието от една страна, и непрестанното практическо усъвършенстване на професионалните ми умения от друга.

Моите Постижения

Конкуренцията е стимул за развитие!

Убедено вярвам, че конкуренцията е стимул за развитие и гаранция за успех. Но не конкуренцията с колегите – тя е важна, но по-важна е конкуренцията със самия себе си. Затова всеки ден се стремя да бъда по-добро издание на самия себе си – като професионалист и като човек. 

Завърших стоматология в Медицински университет – София през 1998 г.

Моята мотивация!
Орална Хирургия

През 2002 г. придобих специалност по орална хирургия отново в Медицински университет – София

Две години по-късно в същия университет взех и диплома по медицина

Медицина
Дипломи и Специлизации

От този момент нататък не съм прекъсвал обученията, специализациите, курсовете и квалификациите във всички направления, които имат отношение към имплантологията и оралната хирургия. Броят им е огромен, но тук ще споделя само някои от по-важните.

Започнах с допълнителна квалификация по имплантология към Staigman Institute – Германия

Staigman Institute
Регенерация и Усложнения

Имам квалификация за костна регенерация и усложнения при лечение с дентални импланти от Urban regeneration institute

Преминал съм специализиран курс по пародонтология и имплантология в Oto Zur end Hurzeler в Мюнхен, Германия

Пародонтия и Имплантология
Член на Конгрес

Член съм на Международния конгрес на имплантолозите, а благодарение на това имам постоянна възможност да „сверявам часовника си“ с експертизата на най-добрите световни имплантолози и орални хирурзи

Създател и управител съм на Medical Dent, с която сбъднах мечтата си за модерна, иновативна и технологична дентална клиника от най-висок клас със специален фокус върху имплантологията и с изключителен екип от специалисти във всички области на денталната медицина. Вече 25 години посрещам там лично всеки пациент.

Създател на Medical Dent
IFZI България

Ръководител съм на първия учебен център по имплантология IFZI в България

Участвам като лектор в множество национални и международи конгреси по имплантология

Лектор
Форуми и Семинари

Участвам и като курсист в десетки форуми, семинари, практически трейнинги, конгреси и симпозиуми

Оперирам. Всеки ден.

Мотивация и Успех
Д-р Бранимир Кирилов

Заставам с лицето си!

Всичко това ми дава самочувствието да застана пред вас с лицето си и да поискам вашето доверие. А като стана дума за лице – замисляли ли сте се в колко много думи, изрази и метафори присъства то? Не е случайно!

Не е случайно, че присъства в толкова много изрази и метафори: „Заставам с лицето си пред Вас“. „Той е лицето на тази кауза“. „Кажете ми го в лицето“.  Лицето представя, легитимира, символизира и привлича. 

Дори когато се крием в официалния свят на чиновническия език, пак лицето е отпред. Казваме „Това лице“, а не „Тази глава“ например. Затова е много важно лицето да е хармонично, въздействащо, завършено.  Да бъде Вашето! Аз съм д-р Бранимир Кирилов – лицето на дентална клиника Medical Dent.

И заставам пред Вас с лицето си. 

Д-р Бранимир кирилов

Заставам с лицето си!

Всичко това ми дава самочувствието да застана пред Вас с лицето си и да поискам вашето доверие. А като стана дума за лице – замисляли ли сте се в колко много думи, изрази и метафори присъства то? Не е случайно!

Не е случайно, че присъства в толкова много изрази и метафори: „Заставам с лицето си пред Вас“. „Той е лицето на тази кауза“. „Кажете ми го в лицето“.  Лицето представя, легитимира, символизира и привлича. 

Дори когато се крием в официалния свят на чиновническия език, пак лицето е отпред. Казваме „Това лице“, а не „Тази глава“ например. Затова е много важно лицето да е хармонично, въздействащо, завършено.  Да бъде вашето! Аз съм д-р Бранимир Кирилов – лицето на дентална клиника Medical Dent.

И заставам пред Вас с лицето си. 

This is a staging environment